Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Юні велосипедисти у Запоріжжі змагалися серед ярів та крутих схилів

mig.com.ua

Юні велосипедисти у Запоріжжі змагалися серед ярів та крутих схилів

На туристичній базі «Дніпрянка» КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради відбувся обласний зліт зі спортивного велосипедного туризму серед учнівської та студентської молоді Запорізької області.

У заході взяли участь 68 юних спортсменів з м. Запоріжжя (Комунарського, Шевченківського, Дніпровського, Заводського, Олександрівського районів) та міст Василівка і Вільнянськ.

Змагання проводились в особистому заліку серед хлопців та дівчат в двох вікових групах (середня 2010-2012 та старша 2007-2009 р. н.) на таких спортивних дистанціях:

А також діти взяли участь у конкурсній програмі змагань, до якої увійшли такі випробування:

Усі переможці нагородженні кубками, медалями і грамотами КЗ «Центр туризму» ЗОР та цінними подарунками від веломагазину «Битий Обід».

Джерело: Запорізький обласний центр туризму

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
22 мая 2024