Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Фармак залучив €22 млн від ЄБРР на розвиток діяльності у Польщі

newssky.com.ua

Фармак залучив €22 млн від ЄБРР на розвиток діяльності у Польщі

Ілюстративне фото

Зазначається, що кошти планується спрямувати на підтримку придбання групою «Фармак» польської фармацевтичної компанії та модернізації ІТ-інфраструктури.

Як вважають у ЄБРР, стратегічне придбання в Польщі дозволяє Фармаку диверсифікувати свій портфель продуктів та збільшити експортні потужності.

Наприкінці березня міжнародний офіс Фармака завершив придбання 100% польської фармацевтичної маркетингової компанії Symphar. Поглинання Symphar є наступним кроком після придбання у Чехії та Словаччині аналогічних компаній у червні минулого року.

Раніше Фармак заявляв, що розширення бізнесу на ринках країн ЄС є частиною стратегії трансформації у міжнародну компанію.

Читайте також на Newssky «США продовжать постачати Україні ракети ATACMS» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024