Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Німеччині громадянин росії вбив двох українців: його затримали правоохоронці

korabelov.info

У Німеччині громадянин росії вбив двох українців: його затримали правоохоронці

У німецькому містечку Мурнау росіянин убив ножем двох громадян України, правоохоронці затримали підозрюваного. Про це 27 квітня 2024 року йдеться в повідомленні поліції Баварії.

Інцидент стався увечері в суботу, 27 квітня, на території торгового центру. Двох чоловіків віком 23 та 36 років з ножовими пораненнями виявили на території ТЦ. Один із чоловіків загинув на місці, а другий помер від завданих травм у лікарні. Обидва українці проживали в районі Гарміш-Партенкірхен (Баварія).

Поліція Верхньої Баварії затримала підозрюваного у вбивстві – ним виявився 57-річний житель російської федерації. Його під час розшукових заходів того ж вечора неподалік місця злочину за домашньою адресою було виявлено та затримано. Наразі вирішується питання щодо арешту росіянина.

“Подальше розслідування за підозрою у подвійному вбивстві відбувається під керівництвом прокуратури Мюнхена. Вона вже направила в суд клопотання про арешт підозрюваного, яке буде розглянуто у неділю (ред. 28 квітня)”, – зазначили у поліції.

Кримінальна поліція Баварії просить свідків погодитись надати інформацію для з’ясування всіх обставин злочину, зокрема мотивів та передумов вбивства.

Посольство України в Німеччині не коментувало вбивства.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
12 мая 2024