Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

RENOVATION і REPOINT презентували унікальний проект шахової академії в Казахстані

shev.org.ua

RENOVATION і REPOINT презентували унікальний проект шахової академії в Казахстані

В Астані, де сучасна архітектура стрімко рисує контури майбутнього, починається нова глава в історії казахстанського спорту та освіти. Проект першої шахової академії міжнародного рівня не тільки зміцнює позиції Казахстану на світовій арені, але й вирізняє внесок двох компаній, які використали набуті знання та міжнародний досвід для реалізації амбітного проекту: RENOVATION і REPOINT.

Міжнародний досвід та широка географія реалізованих проектів компанії RENOVATION створює кумулятивну та швидку траєкторію для реалізації проекту міжнародної шахової академії в м. Астана. Протягом багатьох років девелоперська компанія RENOVATION під керівництвом Германа Андрія демонструє — концепція, проект, якісне будівництво і інноваційний підхід можуть змінити обличчя міст та навіть країн. З колосальним портфоліо, що включає проекти в Україні, Польщі, Італії, ОАЕ, США, Республіці Казахстан і Республіці Узбекистан, компанія змогла досягти вражаючих результатів, створивши понад 14 мільйонів м² проектів різного функціонального призначення.

Проекти RENOVATION охоплюють широку типологію нерухомості — від логістичних комплексів в Україні площею до 500 000 м² до промислових парків на території до 700 Га. У список значимих робіт входять і торгово-розважальні комплекси, такі як ТРЦ «Лавина», «Blockbuster Mall» у Києві та «Рів’єра» в Одесі, а також масштабні житлові комплекси в Астані, включаючи МЖК «Зелений квартал» і МЖК «Олімпійський» і т.д.

Важливо також відзначити соціальну відповідальність і екологічну ініціативу компанії.

Ключовим аспектом роботи RENOVATION є участь у соціально значимих проектах. Це включає в себе екокомплекси з переробки твердих побутових відходів, проекти реновації старого житла і звичайно, новий інноваційний бренд проект шахової академії в Астані. Такий підхід не тільки підкреслює соціальну відповідальність бізнесу, але і сприяє поліпшенню якості життя та збереженню довкілля.

Компанія REPOINT на чолі з Олегом Полівановим володіє міжнародним досвідом від створення та просування брендів до формування образу бренду, рекламних і маркетингових стратегій компаній, проектів. REPOINT і її керівник відомі своїм глибоким розумінням брендингу і маркетингу, що дозволяє компанії успішно реалізовувати проекти на міжнародному рівні.

У 2024 році REPOINT заслужила особливу увагу завдяки своєму проекту зі створення назви, герба і логотипу для нового міста Волеслав в Україні. Цей проект став яскравим прикладом того, як ретельно продумана візуальна ідентифікація може сприяти формуванню образа і ідентичності нового муніципалітету.

Використовуючи багатий міжнародний досвід і компетенції у різних областях, RENOVATION і REPOINT спільно створюють в Казахстані об’єкт, який не тільки стане центром підготовки світового рівня для шахістів, але і значимою культурною і туристичною пам’яткою. Проект академії розрахований на залучення уваги не тільки спортсменів, але і туристів з усього світу, що підкреслює його міжнародне значення і очікуваний внесок у культурне життя регіону.

Проект шахової академії в Астані, безсумнівно, стане однією з важливих віх у розвитку не тільки спортивної, але й соціально-економічної сфери Казахстану. Натхненний кращими світовими практиками і опираючись на місцеві культурні традиції, він здатен забезпечити країні нові можливості для міжнародного співробітництва та культурного обміну.

Очікується, що академія сприятиме не тільки розвитку шахових талантів, але і стане місцем для проведення великих міжнародних турнірів і наукових конференцій, присвячених розвитку шахів як спорту і наукової дисципліни. Таким чином, вона не тільки підвищить статус Казахстану як країни, активно розвиваючої інтелектуальні та спортивні дисципліни, але і сприятиме подальшому економічному та культурному процвітанню регіону.

Прагнення до досконалості, міжнародний досвід ініціаторів проекту та глибоке розуміння культурних аспектів забезпечують цьому проекту міцну основу для того, щоб стати одним із символів нового часу, асоціюючи столицю Республіки Казахстан із столицею шахів на світовій арені.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
11 мая 2024