Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"1+1 Україна" та MEGOGO представляють інтерактивну версію проєкту "Пісня мого життя"

1plus1.ua

 1+1 Україна та MEGOGO представляють інтерактивну версію проєкту Пісня мого життя

Щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбувається показ проєкту “Пісня мого життя”, ведучою якого стала Катерина Осадча. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них із важливим періодом життя, а інші гості відгадують, чия історія захована під загаданою піснею.

"1+1 Україна" та MEGOGO надають телеглядачам можливість долучитися до відгадок. Дивіться прем’єру “Пісні мого життя” на 1+1 Україна на MEGOGO, відгадуйте пісні одночасно з гостями та отримуйте подарунки.

Умови прості - необхідно відгадати всі 4 пісні, які загадали учасники проєкту, і потім за допомогою Random.org ми оберемо 1 переможця, який отримає подарунки від MEGOGO і учасників проєкту.

Зіркові партнери:

Не пропустіть неймовірну можливість виграти подарунки:

Вмикайте "1+1 Україна" о 21:00 щонеділі на MEGOGO і вгадуйте пісні, які загадали наші герої. Немає передплати? Скористайтеся пробним періодом MEGOGO для нових користувачів від 1 грн. Вибирай «Легку», «Оптимальну» або «Максимальну» на два тижні — дивись та грай онлайн.

З офіційними правилами можна ознайомитися тут.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024