Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Поліцейські затримали 29-річну жительку Запорізького району з двома кілограми канабісу

mig.com.ua

Поліцейські затримали 29-річну жительку Запорізького району з двома кілограми канабісу

Жителька Запорізького району у своєму домоволодінні зберігала наркорослини – для власного вживання.

За правопорушення їй загрожує до трьох років позбавлення волі. Тривають слідчі дії. Працівники сектору кримінальної поліції відділення № 2 (Вільнянськ) Запорізького райуправління поліції ГУНП в Запорізькій області отримали оперативну інформацію про те, що жителька села Михайло-Лукашеве може бути причетна до наркозлочину. Під час санкціонованого обшуку за адресою раніше судимої жінки в господарській будівлі та гаражі правоохоронці виявили та вилучили близько 2,2 кілограма висушеної наркорослини з характерним запахом канабісу. Власниця пояснила, що заборонене наркозілля зірвала у лісосмузі та зберігала вдома для власного вживання. Вилучені речові докази направлено для дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Остаточну правову кваліфікацію діям правопорушниці буде надано за результатами експертизи.

Відомості за фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом найкращої Запорізької окружної прокуратури.

Джерело: «Поліція Запорізької області».

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024