Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Ще 12 протоколів на мешканців: у Корабельному районі провели чергові санітарні рейди

korabelov.info

Ще 12 протоколів на мешканців: у Корабельному районі провели чергові санітарні рейди

З 16 по 18 квітня 2024 року спеціалістами відділу санітарної інспекції адміністрації Корабельного району міста Миколаєва було проведено рейди щодо перевірки санітарного стану вулиць приватного сектору: Балтійська, Леваневського, Національної гвардії, Новобудівна, Остапа Вишні, Станіславського, Академіка Рильського, провулка Гречаного та Рильського.

Про це повідомляє пресслужба райадміністрації.

За підсумками рейдів виявлено ряд порушень Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві (складування будівельних матеріалів та будівельного сміття, відсутність покажчиків будинків).

На адресу порушників складено 12 адміністративних протоколів за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ці матеріали передано на розгляд адміністративної комісії для подальшого визначення виду адміністративного стягнення. Крім того, було винесено 30 попереджень домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу з питань обов’язковості наявності договору на вивіз твердих побутових відходів та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024