Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Бывшему одесскому военкома грозит 10 лет тюрьмы, у него нашли "лишние" активы и доходы более чем на 140 миллионов гривен

novosti.dn.ua

Бывшему одесскому военкома грозит 10 лет тюрьмы, у него нашли лишние активы и доходы более чем на 140 миллионов гривен

Співробітники ДБР завершили розслідування щодо незаконного збагачення колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, повідомляє пресслужба відомства. У ході розслідування було встановлено факти придбання членами сім’ї фігуранта дороговартісних автомобілів на території України з подальшим переміщенням за кордон, а також факти придбання елітної нерухомості за кордоном, загалом на суму понад 190 мільйонів гривень.«Різниця між вартістю набутих активів та законними доходами фігуранта та членів його сімʼї складає понад 140 мільйонів гривень. Походження цих коштів не підтверджується жодними документами. Фігурант підозрюється за ст. 368-5 КК України (незаконне збагачення). Йому загрожує до десяти років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні ДБР.Зокрема, одне з журналістських розслідувань показало, що мати військкома минулого року стала власницею житлового будинку в Іспанії вартістю понад 4 млн євро.Також з'ясувалося, що окрім елітної закордонної нерухомості, вона цього року придбала ще й автомобіль Mercedes-Benz EQV за майже 3 млн грн.Згодом правоохоронці встановили, що і теща ексвійськкома останніми роками стала власницею цінного автопарку, не маючи при цьому достатніх засобів законного походження.До нього входили: Toyota Land Cruiser Prado, Mercedes-Benz G63 AMG, Toyota Land Cruiser. Дружина ексвійськкома також придбала іншу закордонну нерухомість — офісне приміщення в Іспанії вартістю 737 тис. євро, також не маючи достатньої кількості законно отриманих активів та доходів.

Читайте також:

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей