Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Миколаєві 12-річна школярка померла після відвідування басейну

korabelov.info

У Миколаєві 12-річна школярка померла після відвідування басейну

Миколаїв. У четвер, 11 квітня, сталася трагедія в обласній дитячій лікарні Миколаєва. На жаль, не вдалося врятувати життя 12-річної школярки, яку швидка допомога доставила до лікарні, повідомляє Новини-N

За словами читачів, які повідомили про цей інцидент телефоном, трагедія розгорнулася після відвідування дівчинкою басейну разом з батьками. Під час занять плаванням під наглядом тренера, дитина раптово вийшла з води та поскаржилася на погіршення самопочуття. Швидку допомогу було викликано миттєво, але вона прибула лише через 15 хвилин.

«Дорогою до лікарні стан дівчинки погіршувався, і до обласної дитячої лікарні на вул. Миколаївській вона прибула вже у непритомному стані», – повідомляє джерело.

У лікарні було негайно розпочато інтенсивні реанімаційні заходи, які тривали приблизно годину, але, на жаль, врятувати дитину не вдалося. Лікарі констатували, що дівчинка була вже у стані клінічної смерті, коли її привезли.

Родина школярки поділилася, що їх донька страждала на серцеве захворювання і нещодавно перенесла хірургічну операцію на серці. Лікарі рекомендували відвідувати басейн для помірних фізичних навантажень.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024