Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Запорізькі юні художники можуть взяти участь у міжнародному марафоні мандрівних виставок

mig.com.ua

Запорізькі юні художники можуть взяти участь у міжнародному марафоні мандрівних виставок

Стартує міжнародний марафон мандрівних виставок «Формула миру в мистецтві дітей». Про це повідомляє БО «Благодійний Фонд Львівська Дитяча Галерея».

До участі запрошуються діти віком 4–17 років, які бажають розказати у малюнках про своє життя та мрії.

УМОВИ УЧАСТІ

Учасники виконують творчі роботи на теми:

Реєстрація участі з 01.02.2024–30.04.2024 за посиланням https://forms.gle/qL6NehtHBVQ14Dgt6

А 1 червня у Львівському палаці мистецтв відкриється благодійна виставка з цих надісланих творів, а також творів дитячого та професійного мистецтва на підтримку ЗСУ та дітей війни в Україні. У рамках виставки відомі педагоги та художники проводитимуть майстерки. Потім виставка помандрує до Єрусалиму, Франкфурту-на-Майні та інших міст України та Європи.

ДЛЯ ЕКСПОНУВАННЯ НА ВИСТАВКАХ ОБОВ’ЯЗКОВО ПОВИННІ БУТИ НАДІСЛАНІ РОБОТИ В ОРИГІНАЛІ НА АДРЕСУ ОРГКОМІТЕТУ:

По Україні тільки кур’єрською поштою: м. Львів, вул. Бой-Желенського будинок 10; оф.2 (Михайлюк Ольга Дмитрівна; к.т. +38 0678439767). З закордону звичайною поштою за такою адресою: Україна; 79026; м. Львів, вул. Бой-Желенського будинок 10; офіс 2. (Михайлюк Ольга Дмитрівна; к.т. +38 0678439767).

Усі учасники, які надіслали оригінали власних робіт, отримують СЕРТИФІКАТ «Посланця миру».

Учасники, роботи яких Художня рада обрала для мандрівних виставок у музеях і галереях світу, будуть відзначені дипломами Лауреатів мандрівних виставок в Україні та світу та запрошені до участі в Арт резиденціях в Україні та закордоном.

Списки лауреатів будуть висвітлені на головний сторінці сайту artclaas.lviv.ua

«Безумовно, такі унікальні історичні творіння дітей з усіх областей України передають найважливіше, що може бути для Людини – прагнення до життя! Діти війни малюють життя. А повноцінне життя сьогодні ми можемо здобути лише завдяки нашим ЗСУ у боротьбі за мир» – зазначає організатор виставки Ольга Михайлюк.

Програма Форуму – за цим посиланням

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024