Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Рада підтримала покарання за порушення мобілізації: усе про загрозу ув’язнення та шалені штрафи

tsn.ua

Рада підтримала покарання за порушення мобілізації: усе про загрозу ув’язнення та шалені штрафи

Народні обранці поки що підтримали стару версію документа з драконівськими штрафами та ув'язненням ухилянтів.

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу. Зауважимо, що це лише перше читання, тож до другого – остаточного голосування в парламенті – документ може зазнати змін.

Чи саджатимуть ухилянтів до в’язниці, які розміри штрафів загрожують за порушення правил військового обліку, – читайте на ТСН.ua.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Штраф у 204 тисячі гривень або в'язниця! В Україні можуть посилити покарання ухилянтів!

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Нардепи "рознесли" урядовий законопроєкт про штрафи та ув'язнення ухилянтів!

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
1 мая 2024

Другие новости

Больше новостей