Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Парламент Ірландії обрав нового прем’єра

mig.com.ua

Парламент Ірландії обрав нового прем’єра

Як передає Укрінформ, про це повідомляє RTE.

“Лідера партії Fine Gael Саймона Гарріса було обрано головою уряду після голосування у парламенті, пізніше він оприлюднить новий склад уряду від партії”, – йдеться у повідомленні.

Гарріс був обраний прем’єр-міністром 88 голосами проти 69.

Виступаючи після голосування Саймон Гарріс сказав, що попередній уряд був “урядом партнерства” та віддав належне Лео Варадкару як “першопроходцю”.

Гарріс заявив, що приймає свою нову роль прем’єр-міністра “у дусі смирення, готовий до викликів, сповнений енергії та рішучості щодо того, що може бути досягнуте”.

“Зараз настав сприятливий момент для побудови нового суспільного договору, який відновить нашу обіцянку як республіки”, – заявив Гарріс.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Ірландії Лео Варадкар заявив, що піде з посади глави уряду, щойно буде визначений його наступник, та залишає посаду лідера партії “Fine Gael”.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3850360-v-irlandii-obrali-novogo-premera.html

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024