Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Лише за 10 днів на Запоріжжі вилучено 33 заборонених знарядь лову

mig.com.ua

Лише за 10 днів на Запоріжжі вилучено 33 заборонених знарядь лову

За повідомленням Запорізького рибоохоронного патруля, лише за перші десять днів квітня (з початку нерестової заборони) державні інспектори під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Нерест», вилучили 33 забороненних знарядь лова.

Для прикладу, 5 квітня на центральному ринку м. Запоріжжя виявлено двох громадян, які здійснювали збут ліскових сіток особам, які не зареєстровані як суб’єкти рибного господарства. У реалізаторів вилучено 8 ліскових сіток, а на винних осіб оформлені два протоколи за ч. 1 ст. 85-1КУпАП.

Цього ж дня в результаті спільного меліоративного тралення акваторії Дніпровського водосховища у межах Запорізького району з водойми вилучено 12 заборонених знарядь лову, про що оформлені два акти вилучення безхазяйного майна, власника якого встановити не вдалось.

Всього ж з початку весняно-літньої (нерестової) заборони державні інспектори вилучили з водойм 33 заборонені знаряддя лову, з яких до природнього середовища існування у живому вигляді випущені 73 екз. риби та раків.

Довідкова інформація

У межах Запорізької області обмеження весняно-літньої (нерестової) заборони триватимуть:

– у всіх річках та їх кореневих водах (руслах річок з усіма діючими рукавами, затоками, затонами) – з 01 квітня по 20 травня 2024 р. ;

– на інших водосховищах – з 01 квітня по 09 червня 2024 р.;

– на Запорізькому (Дніпровському) водосховищі – з 05 квітня по 10 червня 2024 р.;

– р. Дніпро – від греблі Дніпровської ГЕС до адміністративних меж Запорізької області – з 10 квітня по 15 червня 2024 р.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
1 мая 2024

Другие новости

Больше новостей