Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

«Основне питання — Харків»: Зеленський провів засідання Ставки

rusjev.com

«Основне питання — Харків»: Зеленський провів засідання Ставки

Президент України Володимир Зеленський 8 квітня провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Основним питанням, яке розглядалося, став захист Харкова

Про це він

повідомив

у Telegram.

Він зазначив, що заслухав оповіді військових щодо захисту обʼєктів енергетики та результативності збиття дронів і ракет.

«Основне питання — Харків, захист міста від російських ударів і можливість зміцнити наші ППО і РЕБ на Харківщині… Будуть окремі завдання для наших дипломатів щодо роботи з партнерами заради нових систем ППО для України», — написав він.

Також на ставці головнокомандувач ЗСУ Сирський доповів про ситуацію на фронті.

«Головком Олександр Сирський представив інформацію про ситуацію на основних бойових напрямках. Тримаємо позиції. Головне зараз — ефективна логістика. Розвідка та спеціальні служби працюють над новими кроками для зменшення російського потенціалу війни», — зазначив глава держави.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
30 апреля 2024

Другие новости

Больше новостей