Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Несанкціоноване підключення до системи: містяни сплатили "Миколаївводоканалу" штрафів на ₴5 мільйонів

korabelov.info

Несанкціоноване підключення до системи: містяни сплатили Миколаївводоканалу штрафів на ₴5 мільйонів

Миколаївці з початку 2023 року сплатили 5 мільйонів гривень штрафу КП “Миколаївводоканалу” за самовільне підключення до водопроводу та каналізаційної мережі. Найменшим був штраф у розмірі 12 тисяч гривень, а найбільший – 42 тисячі гривень. Про це під час свого брифінгу 5 квітня 2024 року розповів очільник комунального підприємства Борис Дуденко.

“Сплачено вже близько 5 мільйонів гривень. Це з початку 2023 року і по сьогоднішній день. Я б не радив миколаївцям, якщо в них є ця проблема, чекати доки ми прийдемо. Якщо містяни звертаються самостійно, то ми йдемо на зустріч щодо незаконних підключень і води, і каналізації. Але якщо ми це виявляємо самі, то ми вимушені діяти в рамках законодавства – це штрафи і це досить великі штрафи, які розраховуються за законодавчо затвердженими формулами”, – зазначив директор КП “Миколаївводоканалу”.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:За грантові кошти в Корабельному районі замінять труби і встановлять систему обліку води

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей