Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Дипломат пояснив, як Росія намагається посадити Україну за стіл переговорів

shev.org.ua

Дипломат пояснив, як Росія намагається посадити Україну за стіл переговорів

Росія намагається посадити Україну за стіл переговорів / Фото: Associated Press

Він заявив, що 2024 рік є вікном можливостей.

Російські загарбники посилили тиск на фронті, а також активізували всі міжнародні можливості, щоб змусити Україну сісти за стіл переговорів у слабкій позиції.

Таку думку в етері Еспресо висловив експерт-міжнародник і дипломат Руслан Осипенко.

“Оті інформаційні вкиди через західні засоби масової інформації підштовхують нас до обміну територією, пропонують формули: отак подивіться, а отак, а замість території ми вас до НАТО приймемо. Не варто на це вестися”, – заявив Осипенко.

Дипломат упевнений, що Україна повинна повертати свої території та людей, які опинилися під окупацією.

“Я проти того, що ми пристанемо на якісь формули, які нам пропонують на Заході”, – наголосив він.

На запитання про вплив виборів у США на відносини з Україною він відповів, що “за умови перемоги Трампа буде параліч американської влади та ерозія американської демократії, краще нам не буде, на жаль, тому я кажу, що для нас вікно можливостей – це 2024 рік, ми маємо розглядати як термін вікна можливостей”.

Експерт зазначив, що російський диктатор Путін чекає на перемогу Трампа, оскільки він для нього – безпрограшна кандидатура.

“Якщо він прийде до влади, і якщо він не прийде до влади – він паралізує американське суспільство, якщо прийде – він мститиметься, якщо не прийде – воюватиме за те, що його не пустили, що вибори були неправильними. Зважаючи на ці всі нюанси, що Америка занурюється все ж у свої політичні процеси, є розрив між владою і суспільством американським, на це все треба зважати і враховувати у своїй довготривалій стратегії”, – підсумував експерт-міжнародник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, до чого насправді Україну готують США та ЄС, обмежуючи збройну допомогу.

Крім того, ми раніше інформували, хто та навіщо просуває план прихованої капітуляції України.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей