Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

За добу на Донеччині росіяни обстріляли міста Красногорівка, Лиман, селище Гостре, села Карлівка, Максимільянівка, Острівське

donbass-today.com

За добу на Донеччині росіяни обстріляли міста Красногорівка, Лиман, селище Гостре, села Карлівка, Максимільянівка, Острівське

За минулу добу російські війська вбили жінку та завдали понад 40 руйнувань на Донеччині. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Під ударом перебували 6 населених пунктів: міста Красногорівка, Лиман, селище Гостре, села Карлівка, Максимільянівка, Острівське. Пошкоджено 23 цивільних об’єкти – 20 житлових будинків, школа, критична інфраструктура», – повідомляють у поліції.

Максимільянівку окупанти обстріляли зі ствольної артилерії – загинула 75-річна жінка, пошкоджено приватну оселю.

По Карлівці ворог вдарив керованою авіабомбою «КАБ-250» – пошкодив 12 осель та лінію електропередачі.

На Красногорівку росіяни скинули КАБ-500 – руйнувань зазнали 6 приватних будинків.

Крім того, в ніч на сьогодні, 30 березня, війська рф атакували Селидове двома ракетами «С-300». Пошкоджено 15 приватних осель, два цивільних авто.

Ще дві ракети «С-300» поцілили по житловому сектору Новогродівки. В обох випадках інформації про постраждалих не надходило.

Начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін уточнив, що в Новогродівці пошкоджено адмінбудівлю.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні близько 00:25 окупанти обстріляли Селидове.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей