Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Сьогодні вночі котельні Покровська припинили роботу. Завершити опалювальний сезон вирішили раніше через теплу погоду

donbass-today.com

Сьогодні вночі котельні Покровська припинили роботу. Завершити опалювальний сезон вирішили раніше через теплу погоду

Сьогодні вночі, 29 березня, котельні Покровська припинили роботу. Завершити опалювальний сезон вирішили раніше, ніж зазвичай, через теплу погоду. Про це розповіли в КП «Покровськтепломережа».

«Згідно з розпорядженням військової адміністрації сьогодні о 24 годині ми зупинили газове обладнання, зробили поступове розхолодження котлового та допоміжного обладнання і приступили до перекриття теплових мереж. Наразі слюсарі знаходяться в мікрорайонах – у теплових колодязях та домах перекривають засувки», – розповіла майстриня котельні Ніна Переясловська.

За її словами, цей опалювальний сезон в порівнянні з попереднім видався легшим.

«У цьому році не було таких блекаутів, ми обійшлися без переходу на генератори. Значних порушень не було. Водопостачання у нас з власних свердловин, вони відпрацювали добре, води було достатньо. Жителі молодці – не дуже розбирали воду, і працювати нам було трохи легше», – каже Ніна Переясловська.

Завдяки тому, що опалювальний сезон закінчився трохи передчасно, у комунального підприємства є змога зекономити енергоносії та газ, а в населення – гроші на оплату послуг.

У комунальників є час, аби підготувати теплове господарство до наступної зими. Незабаром фахівці розпочнуть етап ремонту котелень. Матеріалами вони забезпечені в повному обсязі, в наявності є все необхідне.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську вирішили завершити опалювальний сезон в ніч з 28 на 29 березня.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей