Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Для покращення естетичного вигляду міста: стелу «Миколаїв» відправлять на ремонт

korabelov.info

Для покращення естетичного вигляду міста: стелу «Миколаїв» відправлять на ремонт

Наразі стела “Миколаїв” на Тернівському кільці знаходиться у занедбаному стані, проте з метою відновлення її привабливого вигляду та збереження візитівки міста Миколаєва, підприємство КП “Миколаївські парки” запланувало комплекс ремонтних робіт.

Про це повідомляє 14 березня 2024 року пресслужба підприємства.

Працівники підприємства з метою виконання поточного ремонту стели, планують виконати роботи з демонтажу та ремонту, а також зі створення та установки літер. Дані роботи буде виконано власними силами підприємства, без залучення додаткового фінансування.

Також відомо, що раніше на Тернівському кільці було видалено хворі кущі. Згідно з обстеженням, проведеним фахівцями підприємства та представниками відповідних департаментів, було виявлено, що кущі самшиту уражені карантинним шкідником та не підлягають лікуванню.

З цієї причини було прийнято рішення видалити ці кущі. Працівники КП “Миколаївські парки” виконали цей комплекс робіт згідно з усіма дозвільними документами та відповідно до вимог Державної екологічної інспекції.

Після видалення кущів проведено вибірку грунту, а згодом ґрунт буде оброблений спеціальним препаратом для запобігання подальшого поширення шкідника.

Зазначимо, що ці заходи проводяться з метою покращення естетичного вигляду міста та збереження його зелених насаджень.

“Працюємо надалі на благо міста Миколаєва!”, – зазаначає підпирємство.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей