Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

“Понад 90% українських підприємств відновили свою роботу і повертаються до довоєнних потужностей” – Шмигаль

glavnoe.in.ua

“Понад 90% українських підприємств відновили свою роботу і повертаються до довоєнних потужностей” – Шмигаль

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що понад 90% українських підприємств відновили свою роботу та повернулися до своїх довоєнних потужностей

Про це він заявив на форумі “Зроблено в Україні”.

“Сьогодні понад 90% українських підприємств відновили свою роботу і повертаються до довоєнних потужностей”, – заявив Шмигаль.

Також, він наголосив, що після повномасштабної агресії Росії українська економіка впала на 30%. Шмигаль також акцентував, багато експертів вважали, що в державі буде економічна катастрофа, однак “так само, як на полі бою експерти недооцінили українську армію, в тилу вони недооцінили українських підприємців”.

Шмигаль розповів про галузі, які демонструють найбільші темпи відновлення, а саме: будівництво, сільське господарство, внутрішня торгівля та переробна промисловість.

“Стійкість України за два роки повномасштабної війни – це результат героїзму наших Сил оборони та результат самовідданої роботи українського бізнесу”, – заявив Шмигаль.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024