Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Вийшов новий альбом гурту «Декаданс» – «Нове життя»

mig.com.ua

Вийшов новий альбом гурту «Декаданс» – «Нове життя»

Один з найстаріших запорізьких гуртів випустив альбом. Вийшов новий – десятий – альбом рок-гурту “Декаданс”, який називається “Нове життя”. Про це повідомили на сторінці гурту у фейсбуці. У ньому 11 пісень.

Про подію розповів саунд-продюсер гурту Дмитро Гуляков: “Робота над альбомом стартувала приблизно за місяць після того, як нас покинув Кондрат (сталося це 5 червня 2022 р.) З його комп’ютера ми забрали проекти з піснями. Але комп’ютер не витримав втрати господаря і диск просто розсипався під час копіювання… ми встигли, але було жахливо: битих кластерів на диску ставало все більше, але нам пощастило! Далі Валентин Терлецький склав список пісень, а я зробив оцінку всього, що в нас є…

…Після копіювання на хмару та ревізії того, що є – я раптово знайшов у архівах практично всі проекти, яких бракувало (на обидва альбоми)!!! Деякий час ми сиділи з відкритими ротами, поки я не згадав: у 2018 році після записів вокалів на альбом «Душа» була репетиція, Вова Кондратенко прийшов та поскаржився, що в нього почала «висипатись» система, та потрібно швидко скопіювати кудись проекти з піснями, «про всякий випадок». Терлецький віддав йому свій архивний диск, я проінструктував як краще зберігати… А випадок виявився «не всяким»!”

Отже, «Нове життя» нового альбому гурту відбулося!

Знайти його можна тут:

– на ютубі

– на Spotify

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024