Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"Яке укриття?": в сховище Корабельної райадміністрації не пустили журналіста

korabelov.info

Яке укриття?: в сховище Корабельної райадміністрації не пустили журналіста

Кореспонденти Кorabelov.info вирішили перевірити стан і доступність захисних укриттів, розташованих у Корабельному районі міста Миколаєва і відмічених у застосунку “Дія”.

Нагадаємо, ми писали:“Незламність”: тепер в “Дії” – мапа захисних укриттів і можливість повідомити, якщо вони зачинені

Одне зі сховищ розміщується в підвалі будівлі адміністрації Корабельного району. Розраховано воно на 1000 осіб. В “Дії” зазначається (і це було би логічно), що дане укриття відчинено цілодобово. Однак наш візит до райадміністрації несподівано став скандальним. Хоча з самого початку представниця Кorabelov.info поводилася ввічливо і доброзичливо, натомість одразу ж безпідставно отримала гидкі висловлювання у свій бік…

“Спочатку мене попросили зачекати, поки звільниться відповідальна за укриття людина. Хвилин 10 обіцяли, що все покажуть. Згодом вийшов, за словами сторожа, “відповідальний”. Я ввічливо представилася, але почула у відповідь образливі слова на рахунок нашого ЗМІ і навіть спробу заперечити, що тут взагалі є укриття для звичайних людей. Втім, я наполягала, і мене попросили зачекати ще.

Оглянувшись навколо, ні одного розпізнавального знаку, що на даній території є сховище, я не побачила. Двері у підвал зачинені. «Зачекайте біля того входу, зараз відчинять», – сказав один з чоловіків. Чекаю ще хвилин пʼять. Згодом сторож знову вийшов та відмовився відчиняти укриття”, – розповідає кореспондентка.

– Дзвоніть кому хочете! Я Вам передав, що мені сказали. А воно так і є. Тривога гудить – люди заходять, пускають людей. Нема тривоги – значить ні…

– Скажіть, будь ласка, посаду відповідальної людини.

– Цуканов, мабуть, я не знаю. Хто тут голова?.. А зараз – то був сторож, такий самий, як я. Я Вам сказав, що нічого не знаю!.. Приходьте у робочий день!

Ось таким діалогом все скінчилося вдень у неділю, 18 лютого 2024 року.

Незрозуміла поведінка сторожів райдміністрації. Що такого страшного нам не захотіли там показати?

Відео – Аліни Ковальчук

Нагадаємо, ми писали:

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей