Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Захисник збірної України та “Евертона” Віталій Миколенко одружився

mig.com.ua

Захисник збірної України та “Евертона” Віталій Миколенко одружився

Колишній захисник «Динамо» та збірної України 24-річний Віталій Миколенко, який нині виступає за англійський «Евертон», одружився зі своєю дівчиною Вікторією.

Про це пара після розпису в одному з дипломатичних представництв України у Великій Британії повідомила на спільній сторінці в Instagram. «Mr&Mrs Mykolenko», — говорить підпис під фото.

Джерело: Інстаграм Віталія Миколенка

Світлинами з радісної події Віталій та Вікторія поділилися в інстаграмі.

Святкова церемонія відбулася у Великій Британії.

Наречена була одягнена в елегантну білу сукню.

А гравець “Евертона” у стильний костюм. Проте на одній зі світлин було помітно, що Віталій прийшов на урочисту подію без шкарпеток.

У коментарях новостворену сім’ю вже привітали дружина Олександра Зінченка Влада, воротар «Полісся» Денис Бойко і нападник «Валенсії» Роман Яремчук.

А ось відомий телеведучий Андрій Бєдняков вирішив потролити Миколенка, запитавши: «Що по шкарпетах?» (на світлині вони в нареченого відсутні).

Футболіст відповів з гумором у притаманному йому стилі: «Коротенькі трохи».

Пропозицію руки та серця Вікторії Ассаровій, яка у 2017 році закінчила школу в окупованому Севастополі, Віталій зробив улітку минулого року під час спільної поїздки до Манчестера.

Тоді дівчина похвалилася обручкою на безіменному пальці.

Фото Instagram

https://sport.24tv.ua/vitaliy-mikolenko-odruzhivsya-hto-privitav-futbolista-zbirnoyi_n2497027

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024