Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Запоріжжі поліцейські затримали 35-річного серійного злодія

mig.com.ua

У Запоріжжі поліцейські затримали 35-річного серійного злодія

35-річний чоловік з метою «легкого» заробітку вчиняв крадіжки на території обласного центру. Він проникав у приватні приміщення громадян, звідки викрадав майно. Оперативники розшукали зловмисника, а слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні злочину. За вчинене фігуранту загрожує до восьми років ув’язнення.

21 січня до відділу № 1 (Вознесенівський) Запорізького райуправління поліції звернулася місцева жителька, яка повідомила про крадіжку майна з гаража.

На місці події слідчо-оперативна група зібрала необхідну інформацію та встановила, що в ніч на 21 січня невідома особа шляхом пошкодження цегляної стіни проник до приміщення гаража. Правопорушник викрав спортивний велосипед, автомобільний компресор та дроти запалювання.

У результаті проведення оперативно-пошукових заходів працівники сектору кримінальної поліції встановили, що до злочину причетний 35-річний неодноразово судимий запоріжанин.

Крім того, у ході досудового розслідування правоохоронці встановили причетність фігуранта до скоєння ще однієї крадіжки. Наприкінці грудня 2023 року зловмисник виламав дерев’яну стіну та проник до приміщення кафе, звідки виніс електро- та технічне обладнання, а також зрізав із фасаду будівлі кабелі.

Викрадене майно правопорушник встиг продати, а гроші витратив на власні потреби. Правоохоронці встановили покупців та вилучили речові докази, які після низки слідчих дій будуть повернуті власникам.

11 лютого слідчі під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. На цей час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Повідомляє прес-служба «Поліція Запорізької області».

Досудове розслідування триває, встановлюється причетність зловмисника до скоєння аналогічних правопорушень.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024