Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Трагедія в Німеччині: Українського баскетболіста вбив 15-річний хлопець турецького походження

korabelov.info

Трагедія в Німеччині: Українського баскетболіста вбив 15-річний хлопець турецького походження

У Німеччині сталася жахлива подія, що забрала життя молодого спортсмена з України. За повідомленнями, конфлікт між двома групами підлітків спалахнув в автобусі на шляху до міста Обергаузен. В результаті бійки, що виникла на зупинці, було поранено кілька осіб, серед яких двоє молодих українських баскетболістів, 14-річний хлопець з Сирії та 13-річна дівчина німецько-ліванського походження.

Найтрагічнішим наслідком конфлікту стала смерть 17-річного Володимира Єрмакова, який помер у лікарні від отриманих травм. Цей злочин не залишився непоміченим, оскільки потрапив на камери відеоспостереження, що допомогло поліції швидко затримати двох підозрюваних. Серед затриманих – 15-річний юнак турецького походження та 14-річний підліток грецького походження, обоє з кримінальним минулим.

Цей інцидент викликав широкий резонанс і знову підняв питання про молодіжну злочинність та інтеграцію мігрантів у європейському суспільстві. Спільнота в жалобі за втраченим життям молодої людини, яка мала всі шанси на успішне майбутнє.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей