Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Переїхав до Німеччини через війну: деталі про вбивство баскетболіста Єрмакова

mig.com.ua

Переїхав до Німеччини через війну: деталі про вбивство баскетболіста Єрмакова

17-річний Єрмаков виступав за молодіжну баскетбольну збірну України, а через війну перебрався до Німеччини та грав у тамтешньому клубі.

Поліція Німеччини заарештувала двох підозрюваних у вбивстві 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова, який виступав за команду ART Giants із Дюссельдорфа. Це – 14-ти та 15-річний хлопці, які скоїли напад на головному вокзалі Обергаузена.

Про це повідомляє видання Rheinische Post.

Молодий баскетболіст загинув у результаті сутички в Обергаузені на вихідних. Поліція Ессена проводить розслідування.

За даними прокуратури та поліції, близько 20:15 на автобусній зупинці на Віллі-Брандт-Плац в Обергаузені виникла сварка між двома групами молоді. Під час цієї сутички четверо людей отримали серйозні ножові поранення. Зокрема, 17-річний українець отримав настільки важкі травми, що через певний час помер у лікарні. Детективи з відділу вбивств поліції Ессена змогла заарештувати двох підозрюваних віком 14 і 15 років.

Спершу між двома групами людей виникла словесна перепалка в автобусі дорогою до центру Обергаузена.

“Коли учасники вийшли з автобуса на Віллі-Брандт-Плац, суперечка переросла у фізичну сутичку. За попередніми даними, також використовувався ніж”, – повідомили в поліції.

Всього серйозно постраждали четверо молодих людей. Двоє українських підлітків віком 17 (Єрмаков) та 18 років із Дюссельдорфа отримали травми, несумісні з життям.

За даними поліції, ще двоє молодих людей отримали серйозні поранення – 14-річний сирієць із Гельзенкірхена та 13-річна німкеня ліванського походження з Обергаузена.

Усіх постраждалих доставили до лікарень.

Підозрювані у вбивстві українського баскетболіста

Спочатку підозрювані втекли з місця злочину непоміченими. Вранці 11 лютого поліцейським вдалося встановити особи двох молодих людей, яких запідозрили у злочині.

Їх тимчасово затримали за місцем проживання. За даними поліції, це 15-річний німець-турок із Гельзенкірхена та 14-річний німець-грек із Герне.

Обидва, як стверджується, уже фігурували в кримінальних справах.

Прокуратура Ессена подала заявку на ордер на арешт за ненавмисне вбивство та тяжкі тілесні ушкодження проти 15-річного підлітка, про що вже оголосив відповідальний суддя. Після заходів поліції іншого – 14-річного підлітка – передали його законним опікунам, оскільки висунута йому підозра остаточно не підтвердилася.

Мотиви злочину поки невідомі.

Фото з Facebook-сторінки Федерації баскетболу міста Києва

Єрмаков лише влітку 2023 року переїхав Німеччини у зв’язку з війною в Україні

Там зазначили, що Єрмаков лише в липні 2023 року переїхав до Дюссельдорфа у зв’язку з війною на Батьківщині. За повідомленням клубу, він знайшов там новий дім.

“Володимира дуже любили тренери, одноклубники та друзі. Ми будемо пам’ятати молоду людину, чиє повсякденне життя характеризувалося чистою радістю життя та спортивними амбіціями” , – зазначили в Art Giants Düsseldorf.

https://tsn.ua/svit/pereyihav-do-nimechchini-cherez-viynu-detali-pro-vbivstvo-basketbolista-yermakova-ta-pidozryuvanih-pidlitkiv-2512186.html

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024