Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Рятувальники за допомогою підводного дрона виявили тіло чоловіка, який напередодні зник в акваторії Бузького лиману

korabelov.info

Рятувальники за допомогою підводного дрона виявили тіло чоловіка, який напередодні зник в акваторії Бузького лиману

Водолази ДСНС виявили тіло чоловіка, який напередодні зник в акваторії Бузького лиману в межах села Лупареве Галицинівськоі громади Миколаївського району, про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

11 лютого, близько 14:00, водолазна група Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на відстані приблизно 50 метрів від берега виявила тіло чоловіка, який напередодні зник в акваторії Бузького лиману.

“Водолаз в костюмі сухого типу дістався до загиблого та доправив його тіло на берег де чекала слідчо-оперативна група поліції”, – зазначають рятувальники.

Про подію стало відомо вчора ввечері. Пошукова операція тривала до темноти та була продовжена зранку. Шукали зовнішнім спостереженням та за допомогою підводного дрона FiIFISH V 6 EXPERT MP 200.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
28 апреля 2024