Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Миколаївські вчителі навчалися надавати психологічну підтримку учням у період війни

korabelov.info

Миколаївські вчителі навчалися надавати психологічну підтримку учням у період війни

9 січня 2024 року Миколаївська Міська Рада повідомила, що в Миколаєві, за запрошенням директора інклюзивно-ресурсного центру №1, спеціалісти міського управління освіти, центру професійного розвитку працівників освіти, керівники та практичні психологи центру взяли участь у робочій зустрічі, що стосувалася системи роботи шкільних бригад швидкої допомоги. Зокрема, розглядався досвід роботи ізраїльських колег.

Спікером заходу стала інклюзивно-ресурсного центру №1 Ірина Соломко. Вона у грудні 2023 року відвідала семінар у Латвії, навчальний процес якого забезпечили досвідчені професійні інструктори з Ізраїлю, академічні та клінічні фахівці з України та Латвії.

Особливий акцент під час закладу був направлений на те, як надавати психологічну підтримку учасникам освітнього процесу в умовах війни.

Освітяни отримали корисну інформацію та практичні рекомендації, які стануть у нагоді під час планування й організації роботи в закладах освіти.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024