Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Військовослужбовиці ЗСУ вперше отримали комплекти літніх польових костюмів по фігурі

mig.com.ua

Військовослужбовиці ЗСУ вперше отримали комплекти літніх польових костюмів по фігурі

Військовослужбовиці Збройних сил України вперше отримали комплекти літніх польових костюмів, виготовлені з врахуванням жіночих антропометричних параметрів.

Як повідомляє Офіс віце=прем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, 50 тисяч комплектів жіночих літніх польових костюмів вже почали постачати у війська.

У нову форму внесли елементи, що дозволяють жінкам-військовослужбовцям почуватися комфортно під час виконання завдань в польових умовах та пунктах постійної дислокації.

Наразі сформовано та надано до ДП МОУ «Агенція оборонних закупівель» заявку на закупівлю у 2024 році 65 тисяч комплектів жіночих літніх польових костюмів та 100 тисяч комплектів жіночої білизни. У січні 2024 року оголошено тендери на закупівлі цих товарів.

Нагадаємо, у серпні 2023 року Міністерство оборони України вперше в історії затвердило нову літню польову форму для українських військовослужбовиць.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024