Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Нова техника для переселенців від гуманітарної місії “Проліска”

mig.com.ua

Нова  техника для переселенців від гуманітарної місії “Проліска”

Вимушених переселенців, що знайшли прихисток у Запоріжжі, підтримують багато волонтерів. Зокрема волонтери гуманітарної місії «Проліска». Родини, що живуть у низці шелтерів міста, отримують необхідну їм гуманітарну допомогу. А завдяки підтримці Агентства ООН у справах біженців в Україні центри вдалось забезпечити необхідними меблями та побутовою технікою для облаштування нової оселі.

За повідомленням міськради, днями до низки шелтерів, де проживають вимушені переселенці, благодійники “Проліска”, за підтримки Агентства ООН у справах біженців в Україні, передали необхідну побутову техніку. Допомогли встановити та підключити нову техніку фахівці «Запоріжремсервісу», які опікуються комунальними міськими шелтерами та модульним містечком. Координує всі процеси, пов’язані з облаштуванням міст компактного проживання внутрішніх переселенців, Інститут розвитку міста.

Співпрація міста та волонтерів продовжиться і надалі, – підкреслів серкретар міськради Анатолій Куртєв.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024