Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Україна чекає на надходження літаків F-16 та ракет на 300-500 км

newssky.com.ua

Україна чекає на надходження літаків F-16 та ракет на 300-500 км

Ілюстративне фото

«У подальших пакетах військової допомоги Україна чекає на літаки F-16 та ракети з дальністю ураження цілей у 300-500 кілометрів», — сказав Наєв та наголосив, що це дозволить Силам оборони України досягти ще більших успіхів на полі бою та звільнити територію від ворога.

Як зазначив командувач Об’єднаних сил, із появою влітку 2022 року реактивних систем залпового вогню М142 HIMARS, а пізніше й М270 MLRS — російська армія зазнала ще відчутніших втрат у логістичному забезпеченні своїх передових підрозділів.

Також, за його словами, ворог був змушений переміщувати свої польові склади та пункти управління на відстань понад 100 км від переднього краю. Він наголосив, що це привело до збільшення логістичного «плеча» підвозу боєприпасів та матеріальних засобів, ускладнення управління військами, втрати наступальних спроможностей та переходу до вимушеної оборони.

Генерал також зазначив, що із надходженням на озброєння у квітні 2023 року зенітно-ракетного комплексу PATRIOT протиракетний щит України посилився ще більше шляхом збільшення дальності знищення аеродинамічних цілей на відстані до 150 км.

Читайте також на Newssky «Слово про святого Симеона Богоприїмця» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024