Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Запоріжжі викрили нелегальних торговців цигарками та алкоголем

mig.com.ua

У Запоріжжі викрили нелегальних торговців цигарками та алкоголем

Як повідомляє головне управління Національної поліції в Запорізькій області, з початку року правоохоронці вилучили з нелегального продажу понад 700 літрів алкоголю та майже 8 тисяч пачок цигарок. За цими фактами складено 90 адмінпротоколів за ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) та 3 протоколи за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Так, днями, дільничні офіцери поліції відділення №1 (Заводське) Запорізького райуправління разом зі співробітниками управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ в Запорізькій області зафіксували факт продажу тютюнових виробів без марок акцизного збору.

Відносно торговця склали адміністративний протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, правоохоронці вилучили 1885 пачок цигарок та 68 коробок тютюнової суміші для кальяну. Матеріали скеровані на розгляд до суду.

Санкція статті передбачає штраф від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024