Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

ЄС від початку війни поставив Україні 140 тисяч тонн допомоги

mig.com.ua

ЄС від початку війни поставив Україні 140 тисяч тонн допомоги

Обсяг допомоги в натуральній формі, наданої Україні, становить понад 140 тисяч тонн, що робить цю операцію найбільшою в історії підтримки європейського Координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації. Про це повідомляє Представництво ЄС в Україні, посилаючись на повідомлення Єврокомісії.

Загальна фінансова вартість допомоги становить приблизно 796 мільйонів євро.

32 країни робили свої внески до Механізму цивільного захисту ЄС і спрямовували допомогу через логістичні хаби ЄС у Польщі, Румунії та Словаччині. Пожертви охоплюють широкий спектр товарів і напрямків та включають:

Останньою великою партією стало постачання 45 000 тонн дорожньої солі, яку пожертвували Нідерланди. “Ця сіль, яка надходила протягом останніх восьми місяців і становить в еквіваленті приблизно 1800 вантажівок, має вирішальне значення для підтримки функціонування української дорожньої інфраструктури протягом суворих зимових місяців, а також для забезпечення того, щоб надзвичайна допомога могла діставатися до людей, які її потребують, по всій країні”, – йдеться у повідомленні.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024