Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Мешканця Миколаївщини оштрафували на 3 000 грн за спалювання сухої трави

korabelov.info

Мешканця Миколаївщини оштрафували на 3 000 грн за спалювання сухої трави

23 січня, у рамках інспекційного візиту на територію Мішково-Погорілівської сільської громади, представники Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу виявили місцевого мешканця, який здійснював неконтрольоване спалювання сухої рослинності.

Ця діяльність громадянина кваліфікована як порушення згідно зі ст. 77-1 ч. 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає відповідальність за самовільне спалювання рослинності або її залишків. В результаті, порушнику було винесено адміністративний штраф у розмірі 3060 гривень.

У зв’язку з цим інцидентом, представники інспекції звернулися до громадян із закликом проявляти екологічну свідомість та утримуватися від дій, які можуть порушувати права інших на безпечне і здорове навколишнє середовище. Також було висловлено рекомендацію органам місцевого самоврядування активізувати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців громади для забезпечення належної утилізації рослинних решток та запобігання подібним порушенням у майбутньому.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024