Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У центрі Запоріжжя чоловік убив жінку, а потім застрелився

korabelov.info

У центрі Запоріжжя чоловік убив жінку, а потім застрелився

Вранці 21 січня 2024 року у Запоріжжі сталася стрілянина – чоловік застрелив жінку, а потім наклав на себе руки.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Запорізькій області.

Трагедія сталася в одному із скверів у центрі міста.

“Сьогодні вранці у сквері Прикордонників Олександрівського району сталася стрілянина. Про подію до чергової частини відділу поліції №2 повідомила жінка, яка стала тому свідком”, – йдеться в повідомленні поліції.

За словами заявниці, невідомий чоловік двічі вистрілив у перехожу жінку і наразі ще перебуває неподалік.

“У той час, коли на місце прибув наряд поліції, правопорушник сидів на лавці в сквері. Побачивши правоохоронців, він покінчив життя самогубством, вистріливши в себе”, – додали правоохоронці.

Медики намагалися реанімувати постраждалу, проте вона померла в кареті швидкої.

Наразі на місці працюють поліцейські територіального підрозділу поліції, управління карного розшуку, патрульні поліцейські та криміналісти.

Справа на особистому контролі у голови ОВА.

“З перших хвилин на місті працювали всі оперативні служби. Але два життя вже ніхто не поверне. Буде всебічне розслідування, важливо встановити, хто вклав зброю в руки вбивці, хто допустив таку жахливу трагедію в середмісті”, – зазначив голова ОВА Юрій Малашко.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024