Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Енергетики відновили енергопостачання для 2963 родин

mig.com.ua

Енергетики відновили енергопостачання для 2963 родин

Вчора фахівці «Запоріжжяобленерго» усунули низку технологічних порушень в електромережах Запорізького та Пологівського районів та відновили енергопостачання 2963 родин та юридичних осіб. Повідомляє «Запоріжжяобленерго». Вже сьогодні зранку внаслідок технологічного порушення в високовольтних мережах погашалися загалом 4 тисячі абонентів у м. Запоріжжя та Запорізькому районі. Протягом півтори години наслідки порушення були усунуті, наразі всі споживачі заживлені.

Тривають роботи з відновлення енергопостачання на Вільнянщині, з 1015 осель, що були знеструмлені вчора ввечері внаслідок пошкодження електрообладнання, заживлені вже 999 домівок, решту – 16 – планується заживити найближчим часом. Також через технологічне порушення знеструмлені 390 родин у прифронтовій частині Пологівського районі. На тлі загрози рашистських обстрілів відновити його вчора було неможливо, втім, щойно це дозволить безпекова ситуація, споживачі будуть зі свтлом. Станом на 19 січня внаслідок військової агресії рф повністю або частково знеструмленими залишаються 63 населені пункти. З технологічних причин без енергопостачання – 406 споживачів.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024