Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Що почому? Мешканці Корабельного району - про ціни на продукти

korabelov.info

Що почому? Мешканці Корабельного району - про ціни на продукти

Ринок чи супермаркет? Де дешевше купувати продукти? Як жителі Корабельного району ставляться до сьогоднішніх цін? Про це 14 січня 2024 року дізнавалась кореспондентка Кorabelov.info. Обійшовши декілька місцевих ринків та супермаркетів, ми порівняли ціни на так званий “суповий набір”: м‘ясо, картопля, цибуля, морква, капуста.

Так, наприклад, куряче філе на ринку можна придбати за 160 грн/кг , у супермаркеті – за 180грн/кг. Картопля на ринку коштує по 22грн/кг, у супермаркеті – від 26 до 30грн/кг. Цибуля, відповідно, по 15 – 15,95 грн/кг. Ринкова ціна на моркву сьогодні складала 25грн/кг, в магазині ж – майже вдвічі менше (13,95 грн). Капусту на ринку продавали по 18 грн за кілограм, у супермаркеті – по 14,95.

Тож, сказати однозначно, де дешевше, неможливо. Аби економити кошти, доведеться побігати крізь: як по ринку, так і по супермаркетах.

Ми запитали в місцевих мешканців про їх ставлення до цін.

Пенсіонери стверджують, що для них все дорого: і овочі, і, тим паче, м’ясо.

“…Все дороге, неможливо, життя дуже важке…”, – каже чоловік похилого віку.

Але є і люди, які не нарікають на ціни, пояснюючи свою думку тим, що розуміють: ціни зростають через війну в країні та проблеми з постачанням продукції. Тому спокійно задовольняються тим, що мають і на що вистачає коштів:

Всі ми маємо різне фінансове положення. Та декому справді дуже важко. Тому давайте не забувати про людей похилого віку та з обмеженими можливостями. Допомоючи один одному, ми зможемо пережити ці скрутні часи.

Аліна Ковальчук

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024