Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"Для всіх бажаючих", - у лютому відкриють стадіон на території зруйнованої гімназії в Корабельному

korabelov.info

Для всіх бажаючих, - у лютому відкриють стадіон на території зруйнованої гімназії в Корабельному

Вже дуже скоро стадіон Миколаївської гімназії №48 (колишньої ЗОШ №48) буде знов відчинено для мешканців Корабельного району. Так 11 січня 2024 року на території стадіону була встановлена сторожка, про це повідомила депутатка Миколаївської міської ради.

“Після того, як рашисти зруйнували школу, вся територія школи з руїнами була закрита для доступу з метою унеможливлення травмування людей. І хоча шкільний стадіон вцілів, він був частиною шкільної території, тому доступ туди був заборонений”, – зазначила вона.

Тому питання, щодо відкриття стадіону було піднято на депутаській комісії:

“Що було зроблено за цей час:

1. Відгородили стадіон від зруйнованої будівлі школи, встановивши огорожу.

2. Передали стадіон з балансу Управління освіти на баланс Управління спорту (ДЮСШ №5)…

3. Узгодили питання наявності охорони на території стадіону. Сьогодні сторожка була встановлена на території стадіону”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначила депутатка залишилося доєднати сторожку до електромережі, щоб охорона мала змогу знаходитись там та забезпечувати порядок на території стадіону.

“І в лютому 2024 стадіон буде відчинено для всіх бажаючих. Віталій Коржов займається цим питанням, тож ще трошки почекаємо – в нього все під контролем!”.

Ми раніше повідомляли:

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024