Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"Потрібні мільярди гривень", — директор "Миколаївводоканалу" про заміну зруйнованої солоною водою мережі

korabelov.info

Потрібні мільярди гривень, — директор Миколаївводоканалу про заміну зруйнованої солоною водою мережі

Замінити усі 1200 кілометрів водопровідної мережі Миколаєва, що зазнала руйнувань через подачу солоної води, неможливо. Про це у коментарі виданню «НикВести» заявив директор комунального підприємства «Миколаївводоканалу» Борис Дуденко.

«Замінити усі мережі у Миколаєві — майже неможливо. Поступово ми це робимо, але на тих ділянках, які течуть. Ми їх міняємо, але загалом замінити 1200 кілометрів — це нереально. Скажу вам так: ми розуміємо, що потрібно змінювати там, там і там. Але все дуже залежить від фінансування», — сказав Дуденко.

Він також додав, що заміна усієї водопровідної мережі міста коштуватиме мільярди гривень. Водночас, каже директор водоканалу, поступово у Миколаєві замінюють найбільш зношені частини мережі.

«Можливості фінансування цих речей ніколи не було. Щось ми могли знаходити, але так, щоб стабільно працювати — ні. На це сьогодні потрібно мільярди гривень. Ось дивіться, сьогодні Миколаївська ОВА займається проєктом з заміни 12 ділянок — це всього навсього приблизно 20 кілометрів і коштує це більше 2 мільярдів гривень. А я вам казав про 1200 кілометрів. Дуже великі кошти, але поступово ми замінюємо ті ділянки, які найбільш зношені, які аварійні», — сказав Дуденко.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024