Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Данія допоможе Миколаєву замінити 30 кілометрів «найбільш критичних» частин водогону

korabelov.info

Данія допоможе Миколаєву замінити 30 кілометрів «найбільш критичних» частин водогону

Уряд Данії допоможе Миколаєву замінити 30 кілометрів ділянки водопровідної мережі, які найбільше постраждали від солоної води. Зараз триває розробка 40 відповідних проєктів з заміни цих ділянок по місту, про що повідомив у коментарі «НикВести» директор КП «Миколаївводоканалу» Борис Дуденко.

«На сьогоднішній день ми розробляємо близько 40 проєктів заміни ділянок по місту. Там також нам допомагатиме уряд Данії через DRC – Данську Раду у справах біженців. Вони шукають донорів щодо прокладання. Ми також там плануємо замінити близько 30 кілометрів, але це менші діаметри (за проєкт з заміни 12 ділянок водопроводу, який реалізує Миколаївська ОВА, – прим.). Це найкритичніші точки. У більшості це сталеві труби, які пошкодила саме солона вода», – сказав Дуденко.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024