Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Миколаївському районі ВАЗ врізався у дерево: четверо травмованих, у тому числі двоє дітей

korabelov.info

У Миколаївському районі ВАЗ врізався у дерево: четверо травмованих, у тому числі двоє дітей

У неділю, 7 січня 2024 року, близько 15:00 29-річний водій автомобіля ВАЗ 2101, рухаючись неподалік села Михайлівка Степівської громади, за попередніми даними, не впорався із керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини та допустив зіткнення із деревом.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика та його пасажири 28, 6 та 2 років з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені до медичних закладів.

Попередньо слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до п’яти років.

Нині поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном (093) 788 4643 або 102.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024