Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

ВООЗ закликає знову надіти маски через зростання захворюваності на COVID-19

mig.com.ua

ВООЗ закликає знову надіти маски через зростання захворюваності на COVID-19

Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує поновити деякі карантинні заходи на тлі зростання захворюваності на COVID-19 та деякі інші хвороби, повʼязані з дихальними шляхами. Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на заяву генерального директора ВООЗ Тедроса Аданома Гебреісуса у соцмережі X.

“Захворювання дихальних шляхів, спричинені COVID19, грип та інші патогени, зростають у багатьох країнах протягом декількох тижнів, і очікується, що ця тенденція продовжиться після завершення свят”, – написав він.

Гендиректор ВООЗ порекомендував людям “використовувати маски, вентиляцію та дистанцію, щоб зменшити вплив”, а також переконатися, що щеплення проти COVID-19 та грипу зроблені.

Окрім того, Гебреісус закликав уряди країн забезпечити доступ населення до надійних тестів, методів лікування та вакцинування, особливо для тих, хто перебуває у групі ризику.

Також ВООЗ просить продовжити вести спостереження та звітність, щоб відстежувати еволюцію коронавірусу, а також інформувати населення.

Джерело: Укрінформ

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024