Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Зрізав новорічний декор: у Миколаєві за допомогою камер системи «Безпечне місто» встановили правопорушника

korabelov.info

Зрізав новорічний декор: у Миколаєві за допомогою камер системи «Безпечне місто» встановили правопорушника

У Миколаєві поліцейські встановили чоловіка, який зрізав новорічний декор, про це 4 січня 2024 року повідомили в поліції Миколаївської області.

Дії невідомого потрапили на запис камери відеоспостереження, розташовану безпосередньо біля закладу у середмісті.

“У ході проведених поліцейських заходів фахівці відділу кримінального аналізу за допомогою відеозаписів, у тому числі камер, що під’єднані до системи «Безпечне місто», встановили особу правопорушника та місце його знаходження. Ним виявився 60-річний чоловік із розладами здоров’я”, – йдеться в повідомленні.

Також поліцейські з’ясували, що упродовж останніх декількох місяців чоловік скоїв низку правопорушень та злочинів. Нині у слідчих підрозділах поліції Миколаєва відносно нього розпочаті декілька кримінальних проваджень, у рамках яких здійснюється збір доказів та встановлюється місцезнаходження викраденого майна для подальшого оголошення чоловікові про підозру та обрання судом запобіжного заходу.

Також буде призначено відповідну експертизу щодо стану осудності чоловіка.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей