Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Естонія виділила понад 700 тисяч євро на психологічну допомогу і інтеграцію українських біженців

mig.com.ua

Естонія виділила понад 700 тисяч євро на психологічну допомогу і інтеграцію українських біженців

Канцлер Міністерства соціальних справ Естонії Маарьо Мяндмаа повідомив, що держава спрямувала майже три чверті мільйона євро на психологічну допомогу та соціальну інтеграцію українських біженців.

Про це пише Postimees.

“Ми виділили на допомогу у сфері психічного здоров’я військовим біженцям і на інтеграцію спільнот біженців 730 000 євро”, – заявив Мяндмаа.

За словами канцлера, Міністерство соціальних справ разом із підзвітними йому виконавчими установами допомагало українцям, що рятуються від російської агресії в Естонії, й іншими способами: наприклад, українцям, які отримали міжнародний захист, було запропоновано тимчасове житло і всебічна допомога в пошуку житла в Естонії.

“Протягом двох років разом із Департаментом соціального страхування ми надали короткострокове житло 25 тисячам біженців. Ми також пропонували комплексну допомогу в пошуку постійного місця проживання в Естонії. У співпраці з Касою здоров’я ми створили можливості лікувати поранених на війні в Україні нарівні із застрахованими в Естонії, – перерахував Мяндмаа. – Крім того, ми також запропонували послуги психічного здоров’я та психосоціальної підтримки українським біженцям”.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024