Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

“Проліска-Запоріжжя” супроводжувала дітей у місто мрії

mig.com.ua

“Проліска-Запоріжжя” супроводжувала дітей у місто мрії

У розпал новорічних свят психологи Проліска – Запоріжжя завітали до простору, дружнього до дітей, на базі Територія Розвитку Особистості Інтеграція. Для дітлахів був проведений захід під назвою «Місто, де я хочу жити». За підтримки UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні простір був обладнаний усім необхідним для дітей: меблями, технікою та іграшками.

Під час заходу дітлахи змогли поринути в світ новорічних див. Це була справжня подорож у казку. Діти грали в ігри, які розвивають креативність, фантазували й створювали казкових героїв. Мандрівка у місто мрії допомогла дітлахам згуртуватися й відчути командний дух.

Наприкінці заходу учасники створили мурал – намалювали фарбами місто своєї мрії.

Важливо, щоб навіть у ці складні часи в наших дітей було хоч маленьке, але свято. І щоб вони продовжували мріяти й вірити в дива.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024