Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Тімоті Снайдер зібрав $950 000 на систему сенсорів «Безпечне небо» і вирішив не зупинятися

newssky.com.ua

Тімоті Снайдер зібрав $950 000 на систему сенсорів «Безпечне небо» і вирішив не зупинятися

Тімоті Снайдер

Як зазначили в агенції, професор Єльського університету продовжує збір і його друга ціль — ще $950 000.

Наступними на черзі у проєкті «Безпечне небо» стали Харківська, Кіровоградська, Полтавська та Черкаська області.

Як розповіли в United24, сучасна українська розробка здатна:

Завдяки штучному інтелекту система також передбачає, звідки можуть виникнути наступні загрози.

«Мені було дуже приємно бачити, як швидко люди відгукнулись на проєкт „Безпечне небо“. Підтримка людей з усього світу врятувала життя і подарувала спокій сім’ям, які інакше могли б постраждати. Зараз, з початком зими, я сподіваюся, що ми зможемо зробити те саме ще в чотирьох областях України. Це час для щедрості, і всі ми можемо зробити свій внесок», наголосив Тімоті Снайдер.

В агенції зауважили, що система сенсорів ідентифікації повітряних цілей «Безпечне небо» ефективно показала себе в тестовому режимі як проти крилатих ракет, так і проти БПЛА Shahed 136.

Читайте також на Newssky «Україна вже випустила зброї та техніки втричі більше, ніж торік» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей