Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Дніпрі пенсіонер зарізав на дитячому майданчику 15-річного підлітка

korabelov.info

У Дніпрі пенсіонер зарізав на дитячому майданчику 15-річного підлітка

У Дніпрі поліція затримала чоловіка за нанесення смертельних ножових поранень 15-річному підлітку.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

31 грудня близько 16:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що під час конфлікту на вулиці Космонавтів чоловік наніс тілесні ушкодження неповнолітньому хлопцю. Отримавши інформацію про злочин та опис нападника оперативники кримінальної поліції почали розшук зловмисника.

Від отриманих травм підліток помер у лікарні.

Впродовж години правоохоронці затримали 68-річного підозрюваного. Знаряддя злочину вилучили.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

31 грудня слідчі відділення поліції повідомили нападнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України. За скоєний злочин йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Триває слідство.

У Мережі повідомляли, що конфлікт розпочався на дитячому майданчику біля школи. Чоловік був з ознаками сп’яніння і після словесної суперечки застосував проти хлпоця ніж. Також повідомляють, що потім він бив дівчину.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024