Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Працівники Гуманітарної місії “Проліска” офіційно визнані державою як надавачі соціальних послуг

mig.com.ua

Працівники Гуманітарної місії “Проліска” офіційно визнані державою як надавачі соціальних послуг

Гуманітарну місію «Проліска» включили до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг. Це означає, що тепер працівники організації офіційно визнані державою як надавачі таких послуг.

Включення до Реєстру сприяє поширенню інформації про наявні соціальні послуги, які надає «Проліска», та полегшує доступ до цих послуг з боку державних установ та органів місцевого самоврядування, які шукають ресурси для надання допомоги громадянам.

Відповідно до закону «Про соціальні послуги», соціальні послуги – це дії, спрямовані на профілактику складних життєвих обставин, подолання таких обставин або мінімізацію їх негативних наслідків для осіб/сімей, які в них перебувають.

Перелік соціальних послуг, які включені до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг від «Проліски»:

Гуманітарна місія “Проліска” надає соціальні послуги на безоплатній основі для внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від конфлікту через 11 гуманітарних центрів організації. Під час реалізації вищезазначених послуг здійснюється оцінка ситуації, в якій перебуває людина. За результатами оцінки приймається рішення про надання певних соціальних послуг.

У Запоріжжі громадяни можуть звернутись до гуманітарного центру «Проліски» з письмовим або усним зверненням за телефоном +380667434170; і електронною адресою: [email protected]

Гаряча лінія Гуманітарної місії «Проліска»: +380932022232, +380964041034

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024