Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

6 трендових кольорів зими — 2020/21 за версією модних блогерів

medicalanswers.com.ua

6 трендових кольорів зими — 2020/21 за версією модних блогерів

Думка модних інфлюенсерів останнім часом стала займати лідируючі позиції після інформації від Інституту кольору Pantone і показів на Тижнях моди.

Все частіше модниці звертаються до сторінок блогерів в Instagram, щоб зрозуміти, які тенденції будуть у тренді в наступному сезоні. Щоб ви не шукали самі, ми склали список наймодніших кольорів зими-2020/21. За версією модних інфлюенсерів, звичайно ж. Девіз цієї зими: більше кольору, менше нюда!

Яскраво-червоний

Для того, щоб розбавити сірі будні яскравими фарбами ідеально підійде яскраво-червоний колір. Якщо ви сумніваєтеся, чи купувати пальто або еко-шубу в такому відтінку, то припиніть це робити!

Яскраво помаранчевий

За версією Pantone, цей відтінок став одним з головних в сезоні осінь-зима 2020/21. І модні блогери яскравий тому доказ. Еко-шуби, вовняні светри або навіть костюми-двійки в помаранчевому кольорі — все це буде дуже актуальним цієї зими.

Всі тони коричневого

Універсальний колір, який прекрасно підійде для базової капсули для осені та зими.

Лимонний

Якщо ви відносите себе до сміливих дівчат, носіть цей відтінок цієї зими! Адже часто саме в цей період нам всім так не вистачає яскравих і соковитих фарб.

Зелений ультрамарин

Відтінки зеленого, здається, ніколи не вийдуть з моди. У новому сезоні інститут кольору Pantone рекомендує вибирати Ultramarine Green (Зелений ультрамарин).

Бежевий

Цей колір став вже класикою, і він теж в списку наймодніших кольорів цієї зими.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024