Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Міноборони РФ заявило про перехоплення 32 українських безпілотників

glavnoe.in.ua

Міноборони РФ заявило про перехоплення 32 українських безпілотників

Засоби ППО в ніч на 30 грудня перехопили та знищили 32 українські безпілотники над територією Росії, заявляє Міноборони РФ.

За даними відомства, БПЛА було перехоплено у Брянській, Орловській, Курській та Московській областях. Жодних інших подробиць у Міноборони не привели, також неясно чи є постраждалі в результаті атаки.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз у ніч проти 30 грудня повідомив, що над регіоном було збито загалом шість безпілотників, два з них над Брянськом. Внаслідок атаки ніхто не постраждав. Глави інших регіонів про атаки нічого не говорили.

Пізно ввечері 29 грудня українські військові атакували Бєлгород із РСЗВ, заявили в Міноборони РФ. Внаслідок атаки, повідомив губернатор В’ячеслав Гладков, одна людина загинула, чотири отримали поранення.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024